Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Gossip mania!

Εχει γινει πλεον εμμονη:)
Ωωω ναι αναφερομαι στην σειρα "προτυπο" ολων ή αν θελετε σχεδον ολων των κοριτσιων "Gossip Girl" ειμαι και γω ενα απ' αυτα τα κοριτσια που ανυπομονουν για ενα επεισοδιο!
Ολα ξεκινησαν ενα μεσημερι του φετινου καλοκαιριου στο χωριο μη εχοντας τι να κανω ανοιξα να χαζεψω τηλεοραση και επεσα πανω σ αυτο! Με εντυπωσιασε αρκετα μπορω να πω. Ρουχα υψηλης ραπτικης τελεια συνδιασμενα μεταξυ τους, πανεμορφα κοριτσια και αγορια σε ενα σχολειο που δεν θυμιζει ουτε καν αγγιζει τα δικα μας δεδομενα ηταν καποια απο τα πραγματα που αρχικα με "τραβηξαν" στην επιτιχημενη αυτη σειρα! Αλλα τωρα εχει γινει εμμονη πια και πιο πολυ απ ολες η "Serena" μα ποσο ομορφη μπορει να ειναι μια κοπελα! Τα παντα πανω της ειναι αρμονικα φτιαγμενα τα ρουχα που φοραει τα μαλλια της τα παντα:$
Λεγετε βεβαια οτι το στυλ της Serena για την σειρα εχει εμπνευστει απο την Kate Moss αυτο σημαινει πως αναμιγνυει πολλα στοιχεια απο "vintage look" μαζι με ενα βλεμμα "boho chic" με "rocker-chick".Oπως το "fashion icon" της Kate Moss δεν φοβαται να φορεσει κατι τρελο και πανω της να δειξει το ιδιο τελειο! Παρτε μια γευση απο μοναδικο στυλ :)

αγαπημενη:$









 

Δεν τελειωνω ομως εδω αν και λατρευω την Serena και τον Dan το αγαπημενο μου ζευγαρι ειναι ο Chak & η Blair πραγματικα ειναι ενα ζευγαρι που εχει περασει τοσα αλλα ειναι μαζι και θα καταληξουν μαζι το πιστευω(Α) 
αυτα για σημερα αν θελετε περισσοτεραα μπορειτε να μπειτε εδω (Λ)

"xoxo gossip girl"

*νελη*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αστερια*