Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Και αν...

Και αν ειχα πραξει αλλιως;
Ολα αρχιζουν εκει που τελειωνουν οι εγωισμοι περασαν κι αυτοι περασαν και τα χρονια και εγω ακομα να βαλω μυαλο!
Μα τι στο διαολο εχω πια εκει μεσα, ναι εχεις δικιο ισως δεν αξιζα τιποτα ισως δεν αξιζω τιποτα
Αλλα εκει που σταματαει η πραγματικοτητα αρχιζει το ονειρο και μενα μ αρεσει να ονειρευομαι! μ αρεσει να νομιζω πως πεταω και καποια στιγμη καποιος θα με πιασει ισως εσυ ισως και κανείς αλλα αξιζει να ζω για ενα ονειρο που θα σε περιλαμβανει γιατι αυτο σημαινει πως εχω κατι να ελπιζω!

Τοπος:  καπου στην Αθηνα
Ωρα: 10 και κατι το βραδυ 


Ο δρομος ασυνηθιστα αδειος κανεις δεν υπαρχει πια να μου δειξει πως εχω καπου να στηριχτω εστω και στον θορυβο του κοσμου εστω για λιγο να ξεχασω τα προβληματα και να σταματησει το μυαλο μου. Να διαγραφουν ολα και να αρχισω απο κει που δεν σε ηξερα και ολα να ειναι οπως την αρχη δεν μπορω να φανταστω την ζωη μου χωρις το σ αγαπω σου.

Λεξεις, φρασεις, συνηθειες ειναι μεσα στο μυαλο μου ολα αρχιζουν να με κατακλιζουν ολα μου κρυβουν το φως για να δω μπροστα! Μα θελω να δω;
Και αν ολα ηταν διαφορετικα;

*νελη*

(ενα απειρο ευχαριστω στην Ντενια♥ ) 



Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Δεν ειμαι κατι αλλο.



Ωρα: 3 και κατι τα ξημερωματα
Τοπος: καπου στην Αθηνα




Εκει μεσα στο χαος των ονειρων μου ακουω την φωνη σου μα ναι αυτη ειναι, σηκωνομαι και παφ ολα εξαφανιστηκαν γιατι; γιατι να μην μπορεσεις να ερθεις διπλα μου τωρα που σε χρειαζομαι εγω παντα ειμαι εκει.
Ο φυλακας ο αγγελος μου εκεινος που μπορει ολους μου τους φοβους να τους διωξει ετσι απλα.
Σηκωνομαι και βλεπω εξω, βρεχει, φαινεται συμβαδιζω με τον καιρο καθομαι για λιγο στο παραθυρο χαζευοντας τις ψιχαλες να πεφτουν και γινοντε ενα πανω στο παραθυρο και παιρνουν χρωματα και σχηματα σαν παιχνιδιαρικα πολυτιμα πετραδια.
Θελω να βγω εκει και να αρχισω να φωναζω, να χορευω, να νιωσω πως μπορω να κρατησω την ζωη μου στα χερια μου. Αλλα το μονο που φαινεται να κανω ειναι να μην μπορω να συγκρατησω τα δακρυα μου δεν ειμαι κατι αλλο απ αυτο που ξερεις και δεν ξερω αν μπορω να γινω.


καλα να περνατε παντα(:

*νελη*


Κυριακή 10 Απριλίου 2011

SOULMATE♥

Χμμ να μαι και παλι λοιπον να γραφω για το υπεροχο μου πλασμα (ως απαντηση στο δικο της, ακομα κι αν αργησα λιιιιιιιγο:$)
Περασαν δυσκολες μερες αλλα να μαι παλι και εσυ,ναι εσυ, με στηριξες τοοοοοσο πολυ παντα με στηριζεις ΠΑΝΤΑ νιωθω το χαμογελο σου διπλα μου(:
Εισαι πεισματαρα και μ αρεσεις γιατι εισαι εσυ δεν προσποιησε και δεν παριστανεις τιποτα! Σου χα πει πως εισαι το πιο μαγικο ατομο που εχω γνωρισει ενα χαμογελο -λαθος λαθος- *ΧΑΜΟΓΕΛΑΡΑ* που μπορει να με κανει να ξεχασω τα παντααααα:)
Δεν φανταζεσαι ποσο σε εχω αναγκη μερικες φορες να κλαψω στην αγκαλια σου, να γελασω και να τα ξεχασω οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολα να μας πιανει οπως ειπες η κακια μας αλλα να μην ειμαστε κακιες αλλα ρεαλιστριες και να μας αρεσει(Α)
Σε σενα εχω πει πραγματα που φοβομουν να τα πω στον ιδιο μου τον εαυτο και ηρθες εσυ και τσουυυυυπ ολα αλλαξαν αρχισα να πιστευω και παλι στην φιιλια την πραγματικη ΦΙΛΙΑ ακομα κι αν την χωριζει 1 θαλασσα ξερουμε πως ειμαστε μαζι,  η μια διπλα στην αλλη και μιλαμε και μιλαμε και μιλαμε και μιλαμεε!
Σ αγαπω φατσακι και ειμαι παντα εδω να το ξερεις πανγλυκο μου πλασμα!

Θυμαμαι εκεινη την μερα στο Καστελλι και χαμογελαω ολα ηταν ομορφα ο καιρος το μερος αλλα πανω απο ολα Η ΠΑΡΕΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!
*ΕΡΩΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ* ετσι μπορω να το χαρακτηρισω αυτο που μας δενει!
και οπως ειπες "We are soulmates and soulmates never die ♥"

σ'αγαπαω να χαμογελας παντα και παντουυ
φιλακια στα μουτρακια ♥ (οπως θα ελεγες και συ:* )
οσο ειμαι διπλα σου δεν εχεις να φοβασαι τιποτα και κανενα ♥

*νελη*